talenten-
bank
 
 
groen-
voorziening
 
 
schoonmaak
 
 
catering
 
 
metaal-
bewerking
 
 
Montage & overig
 
 
contract-
vormen
 
 
over dukdalf
 
 
werken bij dukdalf
 
 
contact & route
bedrijfsfilm

U heeft een WSW-Indicatie

Heeft u een WSW-indicatie, dan komt u bij Dukdalf op de wachtlijst. Dat betekent dat u moet wachten tot er een geschikte baan voor u is gevonden. Met de indicatie kunt u op twee manieren aan de slag.

BEGELEID WERKEN IN EEN ‘GEWOON’ BEDRIJF
U komt niet in dienst bij Dukdalf, maar bij een gewoon bedrijf. In zo’n bedrijf wordt er natuurlijk rekening gehouden met uw mogelijkheden. Zo kunnen uw werktijden of uw werkplek worden aangepast. U wordt begeleid door een consulent van Dukdalf.

WERKEN BIJ DUKDALF
Als begeleid werken voor u niet mogelijk is, dan kunt u gaan werken bij Dukdalf zelf. Bijvoorbeeld op de afdeling montage, metaalbewerking of poedercoaten. Ook kunt u aan het werk buiten Dukdalf. U gaat kantoren of scholen schoonmaken of plantsoenen onderhouden in Maassluis. Detachering bij een ander bedrijf is ook mogelijk. Dan werkt u tijdelijk bij een ander bedrijf.

HOE KOMT U AAN EEN WSW-INDICATIE?
Een WSW-indicatie krijg je niet zomaar. U heeft een arbeidshandicap, door bijvoorbeeld lichamelijke, psychische of verstandelijke beperkingen. U kunt, in ieder geval een paar uur per dag, werken op een aangepaste werkplek. U kunt laten onderzoeken of u een WSW-indicatie kunt krijgen. Neem contact op met UWV Werkbedrijf Nieuwe Waterweg, Stationsplein 79, Schiedam, 010-8502500 www.werk.nl