talenten-
bank
 
 
groen-
voorziening
 
 
schoonmaak
 
 
catering
 
 
metaal-
bewerking
 
 
Montage & overig
 
 
contract-
vormen
 
 
over dukdalf
 
 
werken bij dukdalf
 
 
contact & route
 
bedrijfsfilm

20-04-2015  ·  03-06-2014  ·  11-06-2013  ·  09-12-2010  ·  07-12-2010

(De Schakel)

Dukdalf erkend als leerwerkbedrijf voor Horeca en facilitaire dienstverlening

Dukdalf is onlangs erkend als officieel leerwerkbedrijf voor de horeca en facilitaire dienstverlening. Het keurmerk Kenwerk.
Door samen te werken met het beroepsonderwijs kan Dukdalf bedrijven helpen om goed opgeleide, gekwalificeerde mensen te vinden. Dukdalf is al officieel erkend als leerwerkbedrijf voor de metaal- techniek en schoonmaakbranche.

Vakmensen zijn erg waardevol voor een bedrijf. Daarom is het de kunst om de mogelijkheden en talenten van vakmensen af te stemmen op de behoefte van de onderneming. Bij Dukdalf doen mensen werkervaring op en leren meteen gericht een vak. Door het volgen van een praktijkgericht leerwerktraject en door professionele begeleiding worden de mensen "klaargestoomd" voor een baan, zowel wat betreft vakkennis als persoonlijke vaardigheden.

Goede weg
Directeur van Dukdalf, Petra van der Klei, is blij met de erkenning: " We zijn ons de laatste jaren gaan toeleggen op verschillende mogelijkheden om mensen te ontwikkelen. Deze offciële erkenning als leerwerkbedrijf geeft wat mij betreft opnieuw aan dat we op de goede weg zijn. Een aantal weken geleden hebben we ook het keurmerk "Blik op Werk" ontvangen, voor de goede kwaliteit van onze dienstverlening op de re-integratiemarkt."