talenten-
bank
 
 
groen-
voorziening
 
 
schoonmaak
 
 
catering
 
 
metaal-
bewerking
 
 
Montage & overig
 
 
contract-
vormen
 
 
over dukdalf
 
 
werken bij dukdalf
 
 
contact & route

Productie (4)

Naam:Rabiaafdrukken
Leeftijd:24 
Geslacht:v 
Profiel
Ik ben een vrouw van 24 jaar en ben per direct op zoek naar een leuke baan. Ik heb een afgeronde kappersopleiding en een basis certificaat make up. Ik heb ervaring opgedaan op mijn stage plaatsen maar het lukt vooralsnog niet om een vaste baan bij een kapsalon te vinden. In het verleden heb ik al productiewerk verricht via uitze ... meer >>

Naam:Marioafdrukken
Leeftijd:43 
Geslacht:m 
Profiel
Ik ben een man van 43 jaar en heb de LTS gevolgd. In het verleden heb ik gewerkt als magazijn medewerker en ook heb ik in de haven gewerkt. Daarna ben ik lange tijd glazenwasser geweest. Momenteel ben ik ben bezig om mijn VCA te behalen en ik zou graag als productiemedewerker of magazijn medewerker aan de slag willen.
Natuurlij ... meer >>

Naam:Nacerafdrukken
Leeftijd:29 
Geslacht:m 
Profiel
Ik heb een opleiding metaaltechniek gevolgd maar helaas niet afgesloten met een diploma. Verder heb ik lange tijd in de bouw gewerkt, voornamelijk als kozijnenplaatser..
Ik ben opzoek naar een fulltinme job in de productie of in de bouw.
Als eienschappen kan ik noemen dat ik erg vriendelijk ben, stress bestendig en ik kan zow ... meer >>

Naam:Ruudafdrukken
Leeftijd:43 
Geslacht:m 
Profiel
Ik ben de laatste 25 jaar werkzaam geweest in de horeca, zowel in dienstverband als voor mijzelf. Ik heb een schat van ervaring opgedaan als algemeen medewerker op de Stena Line en heb ook voor Gran Dorado meerdere jaren gewerkt in de horeca business maar ook als evenementen organisator.
Momenteel ben ik vol enthousiastme naar ... meer >>